نحوه استعلام واریز یارانه نقدی و قطع شدن یارانه

استعلام واریز یارانه

متداول‌ترین راه برای استعلام واریز یارانه مراجعه به  سایت refahi.ir است. البته برای استعلام واریز یارانه می‌توانید از بانکی که در آن حساب یارانه دارید هم کمک بگیرید. اغلب بانک‌ها سامانه‌ای را جهت پیگیری یارانه و استعلام یارانه راه‌اندازی کرده‌اند.

بیشتر بانک‌های عامل که مبلغ یارانه نقدی از طریق آن‌ها به‌حساب سرپرست خانوار واریزشده برای اطلاع‌رسانی در این خصوص اقداماتی انجام داده‌اند:

  • بانک اقتصاد نوین

افرادی که بانک اقتصاد نوین را به‌عنوان بانک عامل خود انتخاب کرده‌اند جهت اطلاع از مبالغ مذكور مي‌توانند از طريق اينترنت بانك، تلفن‌بانک و يا مراجعه به شعب اقدام نمايند.

ضمنا مركز ۲۴ ساعته ارتباط نوين با شماره ۴۸۰۳۱۰۰۰ آماده هرگونه پاسخ گوئی به مشتريان بانك است.

  • بانک صادرات

افرادی که  می‌خواهند از واریز وجه به حساب‌هایشان در این بانک اطمینان حاصل کنند می‌توانند از طریق دستگاه خودپرداز بانک اقدام نمایند.

  • بانک سپه

بانک سپه سامانه‌ای را در راستای استعلام واریز یارانه تعریف کرده است.

برای استعلام واریز یارانه حسابتان در بانک سپه اینجا کلیک کنید

  • بانک سرمایه

شماره پیامکی ۳۰۰۰۸۸۷۷ بانک سرمایه برای این منظور آماده‌شده است همچنین می‌توانید با ورود به سایت بانک از آخرین اطلاعات در این خصوص مطلع شوید.

  • بانک کشاورزی

این بانک سامانه‌ای را در جهت اطلاع‌رسانی هدفمند کردن یارانه‌ها آماده کرده که برای ورود به آن می‌توانید اینجا کلیک کنید

  • بانک ملی

برای اطلاع از وضعیت واریز وجه به‌حساب بانک ملی خود می‌توانید با شماره ۰۲۱۶۴۱۴ تماس بگیرید و ضمن اعلام شماره ملی و شماره زنجیره شناسنامه سرپرست خانوار از واریز وجه اطمینان حاصل کنید.

اگر حساب یارانه شما متعلق به سایر بانک‌ها است می‌توانید  با مراجعه حضوری به شعب و یا از طریق تلفن‌بانک، اینترنت بانک و دستگاه های خودپرداز از واریز وجه به‌حساب های خود مطلع شوید.

[irp posts="1334" name="راهنمای کامل جدا کردن یارانه و تغییر حساب سرپرست خانوار"]

قطع شدن یارانه نقدی

شهروندانی که یارانه آنها قطع شده است می‌توانند به مدت ۲ ماه پس از قطع یارانه به سایت www.yaraneh10.ir مراجعه و درخواست خود را ثبت نمایند. فرآیند بررسی اعتراض ( از ثبت درخواست تا پاسخ ) کاملاً غیر حضوری صورت خواهد گرفت.

سامانه استعلام یارانه نقدی زیر نظر کمیسیون ماده ۱۰ قانون هدفمند کردن یارانه‌ها فعالیت می‌کند. برای ورود به این سامانه باید وارد سایت آن به آدرس http://www.yaraneh10.ir شد.

توجه کنید ممکن است آدرس سایت های فیشینگ یا جعلی آن برای شما پیامک یا ایمیل شده یا در شبکه‌های اجتماعی به نمایش درآید. بنابراین حتما هنگام ورود به این سامانه به آدرس اینترنتی آن توجه کنید.

قبل از ورود به این سامانه باید دو شماره را در اختیار داشته باشید تا در زمان مراجعه به سامانه‌ی استعلام یارانه‌ی نقدی به مشکل نخورید. این دو شماره عبارتند از:

۱- شماره‌ی ملی سرپرست خانواده

۲- شماره حسابی که برای دریافت یارانه معرفی کرده بودید

پس از وارد کردن کد ملی سرپرست و شماره حساب دکمه «استعلام وضعیت» را کلیک کنید تا صفحه استعلام برای شما نمایش داده شود.

وصل مجدد یارانه نقدی

افراد خارج شده از لیست یارانه نقدی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها می‌توانند با مراجعه به آدرس الکترونیکی http://www.yaraneh10.ir درخواست خود را ثبت کنند. فرآیند اعتراضات از ثبت‌نام تا پاسخ کاملا غیرحضوری بوده و متقاضیان یک‌ماه برای اعلام اعتراض خود فرصت دارند.

معترضان به حذف یارانه نقدی باید بعد از مراجعه به آدرس اینترنتی مذکور شماره ملی سرپرست و شماره حساب بانکی (حسابی که برای یارانه ثبت نام شده بود) را برای استعلام وضعیت خود وارد کنند.

بعد از آنکه شماره ملی و شماره حساب در سامانه ثبت شد، درصورتی که یارانه سرپرست خانوار حذف شده باشد، فرد باید چند گزینه را تکمیل کند که گزینه اول مربوط به شغل فرد می باشد.

در این قسمت اعلام شده که اگر از اول مهر 93 بیکار یا بازنشسته شده اید گزینه مربوطه را پر کنید؛ در زیر این عبارت دو گزینه بیکار و بازنشسته وجود دارد که متقاضی در صورتی که بیکار یا بازنشسته باشد باید آن را تکمیل کند در غیراینصورت به مرحله بعد می رود.

در قسمت دوم، پرسش نامه که به خود اظهاری هم شباهت دارد؛ نام هر یک از اعضای خانواده مشاهده می شود که در زیر نام آنها گزینه خودروی شخصی "دارد"، "ندارد" قرار گرفته است.

در این مرحله اگر هر یک از اعضای خانواده خودروی شخصی داشته باشند باید گزینه دارد را انتخاب کنند و بعد از آن ارزش تقریبی خودرو را نیز در سامانه ثبت نمایند.

در گام سوم گزینه‌ای پیش روی معترض به حذف یارانه نقدی مشاهده می شود که در آن نوشته شده معاملات "داشته است" و "نداشته است".

بعد از تکمیل این مرحله، نوبت به پرسش چهارم درباره دارایی (املاک و مستغلات) می رسد؛ در این قسمت هم دو گزینه "دارد" و"ندارد" مشاهده می شود. در صورتی که فردی گزینه "دارد" را تکمیل کند باید کد پستی ملک، ارزش برابری ملک به تومان و کاربری آن نیز قید شود.

در نهایت و بعد از آنکه فرد به تمام گزینه های بالا پاسخ داد سامانه دو پیام به وی نشان میدهد که در پیام اول آمده "پس از بررسی، درخواست شما، جهت اقدامات بعدی نگه داری می شود ".

در پیام دوم نیز آمده "پس از بررسی اطلاعات اظهار شده از طریق پیامک به شماره موبایل سرپرست خانوار جهت حضور در دفتر پیشخوان اطلاع رسانی خواهد شد."

در پایان نیز شماره موبایل سرپرست خانوار به نمایش گذاشته می شود و بعد از آن گزینه خروج قرار دارد.